Architectuur

Destelheide is een modern, gedurfd en gezellig gebouwencomplex van glas, beton en hout op een uitgestrekt en natuurrijk domein in de groene rand van Brussel. Het centrum werd gebouwd tussen 1964 en 1971 door architect Paul Felix die vorm gaf aan een reeks van uiterst functionele gebouwen. Na een intensieve werking van meer dan 40 jaar staat Destelheide nog steeds garant voor een inspirerend en stimulerend leefklimaat waar creatieve activiteiten maximaal gedijen.

Centrum voor jeugd, kunst en creatie

Destelheide is doorheen de jaren uitgegroeid tot een succesvol centrum voor jeugdtoerisme, maar ook scholen en volwassenen vinden vlot de weg naar Dworp. Met een overnachtingscapaciteit van 240 bedden realiseren we meer dan 30.000 overnachtingen per jaar. In ons restaurant worden elke dag 500 maaltijden geserveerd en in de bar annex fuifzaal is meer dan één cursus geëindigd in een stomende party.

Masterplan infrastructuur

De komende jaren staan ingrijpende infrastructuurwerken op stapel die het unieke kunstenklimaat van Destelheide nog beter tot zijn recht laten komen. Een masterplan moet vanuit een integrale visie duurzame oplossingen aanreiken voor zowel de infrastructuur als de landschappelijke elementen. Volg het verloop van de werkzaamheden op onze website.


https://destelheide.be/acheter-adderall-pfz.html
https://destelheide.be/acheter-alprazolam-pfz.html
https://destelheide.be/acheter-codeine-pfz.html
https://destelheide.be/acheter-ritalin-pfz.html
https://destelheide.be/acheter-sibutramine-pfz.html
https://destelheide.be/cialis-belgique-pfz.html
https://destelheide.be/levitra-belgique-pfz.html
https://destelheide.be/priligy-belgique-pfz.html
https://destelheide.be/spedra-belgique-pfz.html
https://destelheide.be/viagra-belgique-pfz.html

Guy Uyttebroeck – Directeur Destelheide

“Het Masterplan moet het idee van een kunstzinnige enclave versterken. Een plek waar je, weg van de gewone wereld, in alle rust kan werken en leren. We willen het verblijfscomfort verhogen en de kwaliteit van onze dienstverlening nog beter maken.”

Visie en historiek van een uniek gebouw